Svetišta Češke

Svetišta Češke

1.Dan – Český Krumlov – Svatá Hora - Prag
Polazak s dogovorenog mjesta poslije ponoći. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Češke. Dolazak u Český Krumlov, grad na Vltavi koji je sagrađen oko dvorca iz 13. stoljeća s gotičkim, renesansnim i baroknim elementima. Izvanredan je primjer malog srednjovjekovnog grada čija je građevinska baština ostala netaknuta zahvaljujući mirnom razvoju preko 5 stoljeća. Nakon razgleda nastavak putovanja do marijanskog svetišta  Svatá Hora gdje se nalazi čudotvorni kip Djevice Marije s Isusom. Razgled i pobožnosti u svetištu. Sveta misa. Dolazak u Prag u večernjim satima. Večera. Noćenje.
2.Dan - Prag
Doručak. U 09:00 sati sastanak s lokalnim vodičem, razgled grada: Samostan Strahovsky s filozofskom dvoranom i bibliotekom, Lorettanska crkva, Kompleks Hradčany s katedralom Svetog Vida, Zlatna ulička i Malostranski trg s najljepšom baroknom crkvom Sv. Nikole, Karlov most, Kraljevski put, Starogradski trg s gradskim tornjem i astronomskim satom, crkva Gospe od Pobjede gdje se nalazi čudotvorni kip Malog Praškog Isusa...Sveta misa. Slobodno vrijeme. Večera. Noćenje.
3.Dan – Stará Boleslava - Prag
Doručak. Odlazak u grad Stará Boleslava, mjesto hodočašća koje se veže uz svetog Vjenceslava (Vaclava) zaštitnika Češke, Praga te proizvođača piva i vina. Legenda kaže da je svetog Vjenceslava ubio vlastiti brat dok je ulazio u lokalnu crkvu. Razgled crkve svetog Vjenceslava, male crkve svetog Klementa, zlatnog Marijinog reljefa, čija se replika čuva u hodočasničkoj crkvi na glavnom trgu. Sveta misa. Povratak u Prag. Večera. Noćenje.
4.Dan – Tišnov - Brno - Rajhrad
Doručak. Odlazak u Tišnov - Sveta misa i razgled cistercitskog samostana. Dolazak u Brno poslije podne. Kraći razgled: Katedrala Svetog Petra, Zeleni trg, Gradska vijećnica, Narodno kazalište.
Odlazak u Rajhrad - razgled Benediktinskog samostana. Nastavak putovanja prema Austriji i Sloveniji do Hrvatske. Dolazak kući u noćnim satima.

Cijena uključuje

- prijevoz turističkim autobusom
- 3 polupansiona
- usluge turističkog pratitelja i duhovnog voditelja tijekom cijelog putovanja
- osiguranje od odgovornosti
- troškove organizacije i rezervacije putovanja

Cijena ne uključuje

- sve eventualne ulaznice koje nisu navedene u gornjem popisu

Doplata

- 1/1 soba

Uvjeti plaćanja

OPĆI UVJETI PUTOVANJA su sastavni dio ovog programa i možete ih dobiti u našoj agenciji.
Zadržavamo pravo promjene cijena u slučaju promjene broja putnika. Sve cijene su navedene u kunama. Preračunate su prema važećem tečaju na dan 01.09.2009. Ukoliko bi u međuvremenu došlo do većeg odstupanja tečaja ili promjene cijene od strane organizatora smještaja i drugih usluga, APP TURIZAM sukladno 900. članu Zakona o obveznim odnosima pridržava pravo promjene cijene. U tom slučaju doći će do preračuna prema novom tečaju samo neuplaćenog dijela aranžmana.

Osiguranje

OSIGURANA JE JAMČEVINA ZA TURISTIČKI PAKET ARANŽMAN. Preporučujemo doplatu za paket putnog osiguranja: dragovoljno zdravstveno osiguranje u inozemstvu, osiguranje prtljage, osiguranje od otkaza i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.
Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00