Marijanska svetišta: Kraljice Mira i Gospe od Škrpjela

Marijanska svetišta: Kraljice Mira i Gospe od Škrpjela

1. Dan
Polazak u večernjim satima s dogovorenog mjesta. Noćna vožnja turističkim autobusom kroz Bosnu i Hercegovinu.
2. Dan  - Međugorje
Dolazak u Međugorje u ranim jutarnjim satima. Obilazak hercegovačke katoličke župe u kojoj se od 24. lipnja 1981., prema svjedočenju šestero mladih, ukazuje Gospa. Nakon kraćeg zadržavanja kod kipa Kraljice Mira pred Crkvom svetog Jakova odlazak na Podbrdo, mjesto Gospina ukazanja. Nakon šetnje Brdom ukazanja odlazak na Križevac gdje se obavlja pobožnost Križnog puta. Smještaj u pansion. Slobodno popodne. Prema želji grupe posjet Cenacolu. Večera. Noćenje.
3. Dan – Herceg Novi - Perast
Doručak. Zajednički odlazak na Svetu misu. Nakon misnog slavlja polazimo prema Crnoj Gori. Dolazak u Herceg Novi, grad koji se smjestio na izuzetno atraktivnom prostoru, između najviše planine dinarskog masiva Orjena i ulaza u Boku Kotorsku - jednog od najljepših zaljeva na svijetu. Razgled stare gradske jezgre, a potom odlazak do Perasta i dalje brodom do svetišta Gospe od Škrpjela – zaštitnice pomoraca i ribara. Crkva je podignuta 1630. godine na umjetnom otočiću na mjestu starije građevine. Nakon razgleda smještaj u hotel. Večera. Noćenje.
4. Dan - Kotor
Doručak. Odlazak u Kotor - grad i luku na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Bokokotorskog zaljeva. Kotor je opasan starim, 4 kilometra dugim zidinama kroz koje se u grad ulazi na troja vrata. Od 1979. godine zaštićen od UNESCO-a kao svjetska kulturna baština. Obilazak Katedrale svetog Tripuna, najstarije romaničke katedrale na istočnojadranskoj obali. Sveta misa. Nakon obilaska polazak kući. Dolazak se očekuje u noćnim satima. 

Cijena uključuje

- prijevoz  turističkim autobusom
- 1 polupansion u Međugorju
- 1 polupansion u Crnoj Gori
- usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja
- osiguranje od odgovornosti
- troškove organizacije i rezervacije putovanja

Cijena ne uključuje

- sve eventualne ulaznice koje nisu navedene u gornjem popisu

Doplata

- 1/1 soba

Uvjeti plaćanja

OPĆI UVJETI PUTOVANJA su sastavni dio ovog programa i možete ih dobiti u našoj agenciji.
Zadržavamo pravo promjene cijena u slučaju promjene broja putnika. Sve cijene su navedene u kunama. Preračunate su prema važećem tečaju na dan 01.09.2009. Ukoliko bi u međuvremenu došlo do većeg odstupanja tečaja ili promjene cijene od strane organizatora smještaja i drugih usluga, APP TURIZAM sukladno 900. članu Zakona o obveznim odnosima pridržava pravo promjene cijene. U tom slučaju doći će do preračuna prema novom tečaju samo neuplaćenog dijela aranžmana.

Osiguranje

Osigurana je jamčevina za turistički paket aranžman. Preporučujemo doplatu za paket putnog osiguranja: dragovoljno zdravstveno osiguranje u inozemstvu, osiguranje prtljage, osiguranje od otkaza i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00