Lourdes

Lourdes

1. Dan 
Polazak s dogovorenog mjesta u jutarnjim satima. Vožnja turističkim autobusom do motela Plitvice. Kraći odmor. Nastavak putovanja prema Italiji uz stanku za odmor u Lomu kod Postojne. Objed na putu između Padove i Verone. Nastavak putovanja prema francuskoj granici. Stanka za večeru na putu za Avignon.
2. Dan   - Avignon
Dolazak u Avignon u ranim jutarnjim satima. Sveta misa. Razgledavanje katedrale i papinskih vrtova. Nastavak putovanja preko Montpelliera i Narbona za  Carcassone. Razgledavanje Carcassonea. Nastavak putovanja prema Toulouseu i dalje prema Lurdu. Dolazak u Lourdes poslije podne. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.
3. Dan - Lourdes
Sveta misa pred Špiljom ukazanja. Povratak u hotel na doručak. Pohod župnoj crkvi u kojoj se nalazi krstionica u kojoj je krštena sv. Bernardica. Pohod crkvi obitelji Soubirous zvanoj „cachot“; pohod kapelici gostinjca gdje je  sv. Bernardica primila prvu pričest. Povratak u hotel na ručak. Slobodno vrijeme. Večera. Noćenje.
4. Dan  - Lourdes
Doručak. Okupljanje na Trgu Esplanade ispred Bazilike. Sveta misa u bazilici  „Svete krunice“. Zajedničko fotografiranje. Križni put. Posjet Špilji ukazanja i predaja Zavjetne svijeće.  Povratak u hotel na ručak. Sudjelovanje u procesiji s Presvetim oltarskim sakramentom ispred glavnog Svetišta. Večera, a potom odlazak u Svetište na Sv. Krunicu i procesiju sa svijećama. Noćenje. 
5. Dan  - Lourdes - Nica
Doručak. Nakon doručka polazak iz Lourdesa. Objed na putu prema Nici. Dolazak u Nicu poslije podne. Zajednička Sveta misa hodočasnika u Hrvatskoj katoličkoj misiji. Razgledavanje grada Nice, te u 22:00 sata odlazak prema Padovi.
6. Dan - Padova
Dolazak u Padovu u jutarnjim satima. Sveta misa u kapucinskom samostanu na grobu hrvatskog sveca Svetog Leopolda Bogdana Mandića. Razgledavanje samostana. Odlazak u Baziliku Svetog Antuna Padovanskog. Nakon razgleda i slobodnog vremena polazak prema Hrvatskoj. Dolazak kući u večernjim satima.

Cijena uključuje

- prijevoz turističkim autobusom
- 2 puna pansiona
- 1 polupansion
- usluge turističkog pratitelja i duhovnog voditelja tijekom cijelog putovanja
- razglede prema programu
- osiguranje od odgovornosti
- troškove organizacije i rezervacije putovanja

Cijena ne uključuje

- sve eventualne ulaznice koje nisu navedene u gornjem popisu

Doplata

- 1/1 soba

Uvjeti plaćanja

OPĆI UVJETI PUTOVANJA su sastavni dio ovog programa i možete ih dobiti u našoj agenciji.
Zadržavamo pravo promjene cijena u slučaju promjene broja putnika. Sve cijene su navedene u kunama. Preračunate su prema važećem tečaju na dan 01.09.2009. Ukoliko bi u međuvremenu došlo do većeg odstupanja tečaja ili promjene cijene od strane organizatora smještaja i drugih usluga, APP TURIZAM sukladno 900. članu Zakona o obveznim odnosima pridržava pravo promjene cijene. U tom slučaju doći će do preračuna prema novom tečaju samo neuplaćenog dijela aranžmana.

Osiguranje

Osigurana je jamčevina za turistički paket aranžman.
Preporučujemo doplatu za paket putnog osiguranja: dragovoljno zdravstveno osiguranje u inozemstvu, osiguranje prtljage, osiguranje od otkaza i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.


Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00