Fatima

Fatima

1.Dan – Zagreb - Lisabon
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb. Predaja prtljage i prijava za let. Polazak zrakoplova za Lisabon. Dolazak. Na putu do hotela kratki panoramski razgled grada. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.
2.Dan – Lisabon – Sintra – Fatima 
Doručak. Slijedi razgled glavnog grada Portugala - Lisabona koji se smjestio na desnoj obali ušća rijeke Teja: stara srednjovjekovna gradska jezgra Alfama u podnožju tvrđave Sao Jorge s romaničkom katedralom i baroknom crkvom Igreja Sao Vicente de Fora, četvrt Belem sa samostanom Mosterio dos Jeronimos u gotičko-renesansnom stilu, tvrđava Torre de Belem i spomenik portugalskim osvajačima, crkva svetog Antuna...Odlazak u Sintru. Razgled kraljevske palače koja je bila ljetna rezidencija portugalskih kraljeva. Nastavak putovanja za Fatimu - Marijansko svetište nastalo na mjestu ukazanja 1917. godine. Smještaj u hotel. Večera. Odlazak na večernju procesiju. Noćenje.
3.Dan - Fatima
Doručak. Razgled svetišta. Sveta misa u Kapeli Marijina Ukazanja. Odlazak na križni put do sela Ajustrel i razgled rodnih kuća vidjelaca: Jacinte, Francisca i Lucije. Slobodno vrijeme. Večera. Odlazak na večernju procesiju sa svijećama. Noćenje.
4.Dan – Alcobaca – Nazare - Batalha
Doručak. Odlazak do Alcobace - razgled gotičke Marijine crkve. Nastavljamo do Nazarea -  tipičnog ribarskog sela na obali Atlantika gdje se nalazi svetište "Gospe od Nazarea". Put nas vodi do Batalhe  i čuvenog dominikanskog samostana i bazilike Santa Maria de Vitoria. Povratak u Fatimu. Slobodno vrijeme. Večera. Odlazak na večernju procesiju sa svijećama. Noćenje.
5.Dan - Tomar
Doručak. Odlazak na poludnevni izlet u Tomar, grad na rijeci Nabao. Razgled samostana templarskog reda koji je osnovan 1160. godine - Mosteiro de Cristo, s templarskom crkvom Charola iz 12. stoljeća koja je dio UNESCO-ve svjetske baštine. Povratak u Fatimu. Slobodno vrijeme. Večera. Odlazak na večernju procesiju. Noćenje.
6.Dan – Lisabon - Zagreb
Doručak. Transfer do zračne luke Lisabon. Prijava za let. Polazak za Zagreb. Dolazak u zračnu luku Zagreb.

Cijena uključuje

- povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb – Lisabon - Zagreb
- pristojbe u zračnim lukama
- transfere turističkim autobusom u Portugalu
- 5 polupansiona u hotelima
- usluge turističkog pratitelja i duhovnog voditelja tijekom cijelog putovanja
- razglede prema programu
- osiguranje od odgovornosti
- troškove organizacije i rezervacije putovanja

Cijena ne uključuje

- sve eventualne ulaznice koje nisu navedene u gornjem popisu

Doplata

- 1/1 soba

Uvjeti plaćanja

OPĆI UVJETI PUTOVANJA su sastavni dio ovog programa i možete ih dobiti u našoj agenciji. Zadržavamo pravo promjene cijena u slučaju promjene broja putnika. Sve cijene su navedene u kunama. Preračunate su prema važećem tečaju na dan 01.09.2009. Ukoliko bi u međuvremenu došlo do većeg odstupanja tečaja ili promjene cijene od strane organizatora smještaja i drugih usluga, APP TURIZAM sukladno 900. članu Zakona o obveznim odnosima pridržava pravo promjene cijene. U tom slučaju doći će do preračuna prema novom tečaju samo neuplaćenog dijela aranžmana.

Osiguranje

OSIGURANA JE JAMČEVINA ZA TURISTIČKI PAKET ARANŽMAN. Preporučujemo doplatu za paket putnog osiguranja: dragovoljno zdravstveno osiguranje u inozemstvu, osiguranje prtljage, osiguranje od otkaza i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.




Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00