Razglednice iz Istre

Razglednice iz Istre

ROVINJ

1. DAN – večera
Polazak autobusa u jutarnjim satima ispred škole. Vožnja turističkim autobusom preko ZAGREBA, KARLOVCA, RIJEKE, tunela Učka do Rovinja. Dolazak na odredište u poslijepodnevnim satima. Smještaj u sobe. Večera. Zabava. Noćenje.

2. DAN – doručak – ručak – večera
Nakon doručka odlazak u Poreč, jedno od najatraktivnijih turističkih središta na Jadranu. Razgled grada koji je do današnjeg vremena zadržao pravokutni raspored rimskog castruma. Posjetiti ćemo EUFRAZIJEVU BAZILIKU – jedan od najznačajnijih spomenika bizantske umjetnosti. Povratak u Rovinj na ručak. Poslijepodne slobodno za kupanje i rekreaciju. Večera. Nakon večere odlazak u šetnju starom jezgrom Rovinja kojom dominira barokna trobrodna crkva sv. Eufemije. Noćenje.

3. DAN – doručak – ručak – večera
Nakon doručka odlazak u Pulu, najveći grad i luka u Istri. Razgled grada uz stručno vođenje: AUGUSTOV HRAM, HERKULOVA VRATA, SLAVOLUK SERGIJEVACA, te ARENA – rimski amfiteatar. Po povratku iz Pule odlazak u VODNJAN, grad nastao 1150. godine. Obilazak monumentalne barokne crkve sv. Blaža iz 1800. god. s vrijednim slikama te bogatom zbirkom crkvene umjetnosti s izlošcima iz 14. i 19. stoljeća. Ručak. Poslijepodne slobodno za kupanje i rekreaciju. Večera. Noćenje.

4. DAN – doručak – ručak – večera
Nakon doručka odlazak do FAŽANE te brodicom u NP BRIJUNE otočje naseljeno već u prapovijesnom dobu koje ćemo obići uz stručno vođenje. Povratak na ručak. Poslijepodne slobodno za kupanje i rekreaciju. Večera. Noćenje.

5. DAN – doručak – ručak
Prijepodne slobodno za vlastite aranžmane. Nakon ručka odlazak kućama. Moguće zadržavanje u OPATIJI. Dolazak kućama predviđen u večernjim satima.

Napomena: putovanje se može organizirati i u trajanju 4 dana s 3 puna pansiona.

Cijena uključuje

- prijevoz turističkim autobusom
- 4 puna pansiona
- usluge turističkog vodiča u Puli
- ulaznice za Arenu
- usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja
- ulaznicu za NP Brijuni
- 2 gratis mjesta za učitelje
- troškove organizacije i rezervacije putovanja

Cijena ne uključuje


Doplata

Uvjeti plaćanja

U ratama do polaska sukladno Ugovoru o organiziranju putovanja.


Osiguranje

OSIGURANJE JAMČEVINE
APP TURIZAM ima osiguranu jamčevinu za svaki turistički paket aranžman radi naknade štete putniku:
– plaćene cijene putovanja, ako zbog platne nemogućnosti ili stečaja turističke agencije izostanu usluge putovanja i
– troškova, koji su nastali zbog platne nemogućnosti ili stečaja putničke agencije za povratak putnika u mjesto polaska.
OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI
APP TURIZAM ima s osiguravateljem sklopljen ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket-aranžman.
PAKET PUTNOG OSIGURANJA
APP TURIZAM svojim putnicima preporučuje doplatu za Paket putnog osiguranja koji se sastoji od dragovoljnog zdravstvenog osiguranja tijekom boravka putnika u inozemstvu, osiguranja prtljage, osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i osiguranja od otkaza putovanja


Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00