TURISTIČKI CVIJET JADRANA

TURISTIČKI CVIJET JADRANA

 Da bismo u 5 dana boravka u SELCU mogli ostvariti cijeli program škole u prirodi, DJEČJE ODMARALIŠTE  nam daje na raspolaganje:
- Smještaj u višekrevetnim  sobama  u hotelu na bazi 4 puna pansiona.
- Prostoriju odgovarajućih dimenzija za učionicu s pratećom opremom (TV-prijemnik s audio i video opremom)
- Prostoriju za održavanje zabavnih i disco večeri, te priredbi i raznih natjecanja
- Sportsko – rekreativne sadržaje 
APP TURIZAM  u svakom autobusu ima stručno osposobljenog turističkog pratitelja koji će zajedno s učiteljima animirati djecu i koji je zadužen za provođenje programa u cijelosti, za  izvođenje izleta i druge operativno tehničke poslove koje zahtijeva putovanje. 
Svakodnevnu ŠKOLU PLIVANJA provodit će ŠPORTSKI ANIMATOR.

1. DAN -  večera
Polazak u jutarnjim satima ispred škole turističkim autobusom. Vožnja preko Zagreba, Karlovca do Gorskog kotara. Posjet NACIONALNOM PARKU RISNJAK, razgled uz stručno vođenje te nastavak putovanja prema odredištu (za vrijeme putovanja turistički pratitelj brine se za glazbu, video filmove te priča o krajevima kroz koje se prolazi ali na djeci prilagođen način). Dolazak u Dječje odmaralište.  Smještaj u sobe. Odmor te zajednički odlazak na upoznavanje odmarališta i okolie gdje ćemo uživati u ovih narednih dana. Slobodno vrijeme do večere. Za večerom učenike raspoređujemo po stolovima te se toga trebaju pridržavati sve dane našeg boravka u odmaralištu. Upoznavanje sa osobljem,  kućnim redom i dnevnim rasporedom. Druženje, ples i zabava. Pripreme za spavanje (osobna higijena, međusobni razgovori, čitanje, pričanje).

2. DAN – doručak – ručak -  večera
Ustajanje u 07:00 sati – jutarnja tjelovježba, uređenje kreveta i soba, osobna higijena, oblačenje. Doručak u 08:00 sati. Po završetku doručka, ocjenjivanje uređenosti soba da bismo na kraju odabrali najuređeniju sobu. Predlažemo odlazak u CRIKVENICU, turističko središte Hrvatskog primorja. Nastala je krajem 14. stoljeća, a prvi je hotel sagrađen davne 1891. godine. Nakon šetnje gradom posjetit ćemo «AQUARIUM» koji je bogat raznim vrstama riba- murina, morska mačka, morski konjic, jastog, hobotnica, hlap, škarpina, kirnja.... Povratak u hotel. Odlazak na ručak oko 13:00.  Slobodno vrijeme do 15:00 sati za čitanje, pisanje razglednica, dnevnika, pričanje, društvene igre, odmaranje. Oko 15:00 sati odlazak na plažu ili sportske terene. Škola plivanja.
Oko 18:00 sati  DNEVNIK – pričanje i razgovori o onome što smo vidjeli, čuli, doživjeli... – ispunjavanje radnih listova. Večera. Organizirana zabava s izborom miss i mistera grupe, modna revija i slično. Pripreme za spavanje, osobna higijena,  noćenje.

3. DAN – doručak – ručak – večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje i ocjenjivanje soba, osobna higijena, doručak.  Odlazak na  prijepodnevni izlet u KRK – grad, luku i ljetovalište u istoimenom zaljevu. Šetnja gradom: TROBRODNA ROMANIČKA KATEDRALA IZ 12. STOLJEĆA, BAZILIKA SVETOG KVIRINA, KANONIČKA KUĆA S GLAGOLJSKIM NATPISOM IZ 11. STOLJEĆA, UTVRDE, KULE, ZIDINE,… Nastavak putovanja u Punat – kojemu draž daju male stisnute ulice-kale, volte, barature i konobe što čuvaju dobra vina, iskonska bjelina šljunčanih plaža u bližoj okolici te vinogradi i maslenici u kamenu... Ukrcavanje na brodić za izlet na šumoviti otočić KOŠLJUN gdje ćemo pogledati: FRANJEVAČKI SAMOSTAN, STOLJETNU GIMNAZIJU, BIBLIOTEKU, MUZEJ. Povratak u hotel na ručak. Odmor. Odlazak na plažu. Organiziranje natjecanja u sportu koji učenici sami odaberu, po dogovoru sa športskim animatorom. DNEVNIK.  Popunjavanje radnih listova. Večera. Zabava. Pripreme za počinak.  Noćenje.

4. DAN – doručak – ručak – večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena. Doručak. Odlazak u NOVI VINODOLSKI, grad koji se skrio kao kulturno i političko središte Vinodolske knežije u kojoj je donesen VINODOLSKI ZAKONIK pisan glagoljicom, kolijevka plejade književnika iz porodice Mažuranić. Povratak u hotel na ručak. Odmor. Odlazak na plažu. Škola plivanja. Organiziranje natjecanja. DNEVNIK i  popunjavanje radnih listova. Dolazak u hotel. Večera. Velika zabava za oproštaj s dodjelama priznanja najboljima (najuređenija soba, najbolji pjevač / pjevačica, najbolji sastav na zadanu temu, najbolji crtež, najbolja sportska ekipa, najbolji plivač,……). Pripreme za počinak. Osobna higijena. Noćenje.

5. DAN – doručak – ručak
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena, doručak. Prije podne slobodno. Ručak. Opraštanje od domaćina i odlazak iz hotela. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

Cijena uključuje

      - prijevoz udobnim turističkim autobusom
- 4 puna pansiona u Dječjem odmaralištu u višekrevetnim sobama (za učitelje dvokrevetne sobe)
- korištenje prostorija Odmarališta
- ulaznice za NP RISNJAK uz stručno vodstvo
- izlet brodom na otok Košljun
- izlet u Novi Vinodolski u pratnji stručnog turističkog pratitelja
- usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja
- usluge učitelja plivanja
- gratis mjesta za učitelje
- osiguranje jamčevine
- osiguranje od odgovornosti
 

Cijena ne uključuje

      - ulaznice za Akvarij u Crikvenici
- sve eventualne ulaznice koje nisu navedene u gornjem popisu

Uvjeti plaćanja

U ratama do polaska.

Zrnce mudrosti

Bolje je naučiti i nepotrebno nego ništa.


Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00