"SMARAGDNI OTOK"

Da bismo u 5 dana boravka na RABU mogli ostvariti cijeli program škole u prirodi, TURISTIČKO NASELJE SAN MARINO  nam daje na raspolaganje:
- Smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi 4 puna pansiona. Za učitelje smještaj u dvokrevetnim sobama.
- Prostoriju odgovarajućih dimenzija za učionicu s pratećom opremom (ploča, TV-prijemnik s video opremom)
- Prostoriju za održavanje zabavnih i disco večeri, te priredbi i raznih natjecanja
- Sportsko – rekreativne sadržaje 
 
APP TURIZAM  u svakom autobusu ima stručno osposobljenog turističkog pratitelja koji će zajedno s učiteljima animirati djecu i koji je zadužen za provođenje programa u cijelosti, za  izvođenje izleta i druge operativno tehničke poslove koje zahtijeva putovanje. 
Svakodnevnu ŠKOLU PLIVANJA provodit će ŠPORTSKI ANIMATOR.

1. DAN -  večera
Polazak u jutarnjim satima ispred škole udobnim turističkim autobusom Autoprometnog poduzeća d.d. Požega. Vožnja preko Zagreba, Karlovca do Gorskog kotara. Po želji grupe, posjet NP Plitvička jezera, geološkoj i hidrološkoj krškoj pojavi;prostranim šumskim kompleksima, prirodnim ljepotama jezera i slapova... (za vrijeme putovanja turistički pratitelj brine se za glazbu, video filmove te priča o krajevima kroz koje prolazi) . Dolazak u  TN SAN MARINO.  Smještaj u sobe. Nakon što se odmorimo, odlazimo upoznati turističko naselje gdje ćemo provesti naredne dane. Slobodno vrijeme do večere. Za večerom učenike raspoređujemo po stolovima čega se trebaju pridržavati svaki dan. Upoznavanje sa osobljem,  kućnim redom i dnevnim rasporedom. Druženje, ples i zabava. Pripreme za spavanje (osobna higijena, međusobni razgovori, čitanje, pričanje). Odlazak na spavanje.

2. DAN – doručak – ručak -  večera
Ustajanje u 07:00 sati – jutarnja tjelovježba, uređenje kreveta i soba, osobna higijena, oblačenje. Doručak u 08:00 sati. Odlazimo u grad RAB. Slijedi šetnja gradom: ROMANIČKA CRKVA SV. MARIJE s poznatim VELIKIM ZVONIKOM, BAZILIKA SV. ANDRIJE i TRG SV. KRISTOFORA, SAMOSTAN SV. EUFEMIJE,...
Povratak u sobe, presvlačenje i odlazak na plažu. Kupanje i škola plivanja za one kojima je to potrebno. Odlazak na ručak oko 13:00.  Slobodno vrijeme do 15:00 sati za čitanje, pisanje razglednica, dnevnika, pričanje, društvene igre, odmaranje. Odlazak na plažu ili sportske terene.  Oko 18:00 sati  DNEVNIK – razgovor o onome što smo danas doživjeli, vidjeli, iskusili ... ispunjavanje radnih listova. Večera. Organizirana zabava s izborom miss i mistera grupe, modna revija i slično. Pripreme za spavanje, osobna higijena,  noćenje.

3. DAN – doručak – ručak – večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje i ocjenjivanje soba, osobna higijena, doručak. Naša preporuka,  odlazak na vožnju brodom sa staklenim dnom. Povratak na ručak. Odmor. Odlazak na plažu. Zabava i organiziranje sportskih natjecanja u dogovru sa športskim animatorom.  Organiziranje natjecanja u sportu koji učenici sami odaberu. DNEVNIK - razgovor o onome što smo danas doživjeli i proživjeli. Popunjanje radnih listova. Večera. Zabava. Pripreme za počinak. Osobna higijena. Noćenje.                                                                            

4. DAN – doručak – ručak – večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena.  Doručak. Slobodan dan na bazi punog pansiona do večere. Poslije večere, velika zabava za oproštaj s dodjelama priznanja najboljima (najuređenija soba, najbolji pjevač / pjevačica, najbolji sastav na zadanu temu, najbolji crtež, najbolja sportska ekipa, najbolji plivač,……).

5. DAN – doručak – ručak
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena, doručak. Pakiranje za odlazak. Kupanje do ručka. Ručak. Opraštanje od domaćina i polazak kući. Vožnja trajektom Mišnjak – Jablanac. Dolazak u SENJ. Šetnja USKOČKIM GRADOM i obilazak KULE NEHAJ. Dolazak kući se očekuje u večernjim satima.

Zrnce mudrosti


Učitelji otvaraju vrata, ali vi morate ući sami.

Cijena uključuje

- prijevoz udobnim turističkim autobusom
- trajekt na relaciji Jablanac – Mišnjak i Mišnjak - Jablanac
- 4 puna pansiona u TN  SAN MARINO u trokrevetnim sobama (za učitelje dvokrevetne sobe)
- korištenje prostorija TN SAN MARINO
- ulaznice za kulu Nehaj
- usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja
- usluge športskog animatora
- 1 gratis mjesto za učitelja na svakih  15 učenika
- osiguranje jamčevine
- osiguranje od odgovornosti

Cijena ne uključuje

- ulaznice za NP PLITVIČKA JEZERA
- vožnja brodom sa staklenim dnom
- sve eventualne ulaznice koje nisu u programu

Uvjeti plaćanja

Plaćanje u ratama do polaska.

Osiguranje


Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00