ŠIBENSKOM RIVIJEROM ...

ŠIBENSKOM RIVIJEROM ...  Da bismo 5 dana boravka u VODICAMA mogli ostvariti cijeli program škole u prirodi, HOSTEL VODICE INN nam daje na raspolaganje:
- Smještaj u višekrevetnim sobama (3, 5, 6 ili 8 kreveta) na bazi 4 puna pansiona. Za učitelje smještaj u dvokrevetnim sobama. Sanitarni čvor u svakoj sobi.
- Svaka soba ima vlastiti wc, tuš, klima uređaj i mini hladnjak, balkon pogled na more,...
- Uz hostel nalazi se odbojkaško igralište
APP TURIZAM u svakom autobusu ima stručno osposobljenog turističkog pratitelja koji će zajedno s učiteljim aanimirati djecu i koji je zadužen za provođenje programa u cijelosti, za izvođenje izleta i druge operativno tehničke poslove koje zahtijeva putovanje.
Svakodnevnu ŠKOLU PLIVANJA provodit će ŠPORTSKI ANIMATOR.

1. DAN - VEČERA
Polazak u jutarnjim satima ispred škole turističkim autobusom. Vožnja preko Zagreba, Karlovca do VODICA , grada gdje je priroda začuda, more kristalno čisto, turističkog središta koje nije samo moderno već i ponosno svojom tradicijom...  (za vrijeme putovanja turistički pratitelj brine se za glazbu, video filmove te priča o krajevima kroz koje se prolazi ali na djeci prilagođen način). Dolazak u hostel u popodnevnim satima. Smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora svi zajedno odlazimo upoznati hostel i okolicu gdje ćemo provesti naredne dane (recepcija, restoran, zajedničke prostorije, učionica, sportski tereni, plaža, bazen...). Šetnja Vodicama do večere. Učenike prije večere, raspoređujemo po stolovima čega se trebaju pridržavati kod svih idućih obroka. Druženje, ples i zabava. Pripreme za spavanje (osobna higijena, međusobni razgovori, čitanje, pričanje). Odlazak na spavanje.

2. DAN - doručak - ručak - večera
Ustajenje u 07:00 sati - jutarnja tjelovježba, uređenje kreveta i soba, osobna higijena, oblačenje. Doručak u 08:00 sati. Nakon doručka ocijenjivanje uređenosti soba da bismo na kraju odabrali najuređeniju sobu.
Odlazak u ŠIBENIK. Razgled KREŠIMIROVA GRADA: KATEDRALA SV. JAKOVA, STARI DIO GRADA, TVRĐAVA ŠUBIĆEVAC,...
Povratak u Vodice, u hostel i odlazak na plažu. Kupanje i škola plivanja za one kojima je to potrebno. Odlazak na ručak oko 13:00 sati. Slobodno vrijeme do 15:00 za čitanje, pisanje razglednica, dnevnika, pričanje, društvene igre, odmaranje. Oko 15:00 sati odlazak na plažu ili sportske terene. DNEVNIK - razgovor o onome što smo danas vidjeli, čuli, učinili, namirisali, iskusili, doživjeli, naučili, zapamtili - ispunjavanje radnih listova. Večera. Organizirana zabava s izborom za miss i Mistera grupe, modna revija i slično. Pripreme za spavanje, osobna higijena, noćenje.

3. DAN - doručak - ručak - večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje i ocijenjivanje soba, osobna higijena, doručak. 
Izlet u NACIONALNI PARK KRKA koji se zbog osebujnog položaja i mozaičnog rasporeda različitih tipova staništa odlikuje izuzetno bogatom i raznolikom florom i faunom. ... brodom odlazak na otočić VISOVAC na kojem se nalazi PAVLINSKI SAMOSTAN koji čuva zbirku knjiga, a među njima i jedan od tri sačuvana primjerka prvog izdanja EZOPOVIH BASNI. Povratak na ručak. Odmor. Odlazak na plažu.  Organiziranje natjecanja u sportu koji učenici sami odaberu. Pisanje dnevnika - popunjavanje radnih listova. Večera. Zabava. Pripreme za počinak. Osobna higijena. Noćenje.

4. DAN - doručak - ručak - večera
Ustajenje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena. Doručak. Slobodan dan na bazi punog pansiona. Sport, rekreacija, kupanje, škola plivanja. Ručak. Nakon ručka, zabava i igre na plaži.
DNEVNIK. Večera. Velika zabava za oproštaj s dodjelama priznanja najboljima (najuređenija soba, najbolji pjevač/pjevačica, najbolji sastav na zadanu temu, najbolji crtež, najbolja sportska ekipa, najbolji plivač,...).

5. DAN - doručak - ručak
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena, doručak. Slobodno vrijeme do ručka. 
Pakiranje za put. Pozdravljanje s domaćinima i polazak kući. ...Ako želite možemo navratiti u prvi tematski park u Hrvatskoj - ETNOLAND DALMATI - Pakovo selo. Tamo se mogu pronaći kovači i pastiri, tkalje i drvodjelje, a čuti ćemo i priče o Dalmaciji ...
Nastavak putovanja kući uz usputna zaustavljanja i slušanje glazbe, pjevanje i gledanje filmova. Planirani dolazak kući u večernjim satima.  

Cijena uključuje

- prijevoz udobnim turističkim autobusom
- 4 puna pansiona u hostelu INN u Vodicama u višekrevetnim sobama (za učitelje dvokrevetne sobe)
- korištenje prostorija
- usluge turističkog vodiča u Šibeniku
- ulaznice za NP KRKA, stručno vodstvo, vožnja brodom do Visovca
- usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja
- usluge športskog animatora
- 1 gratis mjesto za učitelje na svakih 15 učenika
- osiguranje jamčevine
- osiguranje od odgovornosti

Cijena ne uključuje

- ulaznice i edukacijski program Priča o Dalmaciji u Etnolandu Dalmati
- sve eventualne ulaznice koje nisu navedene na gornjem popisu

Uvjeti plaćanja

U ratama do polaska.

Zrnce mudrosti

Znanje je trajno blago koje se dijeli riječima.
Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00