"OTOČNI BISER"

 Da bismo u 5 dana boravka u OMIŠLJU na otoku KRKU mogli ostvariti cijeli program škole u prirodi, HOTEL DELFIN  nam daje na raspolaganje:
- Smještaj u trokrevetnim i četverokrevetnim  sobama  u hotelu na bazi 4 puna pansiona. Za učitelje smještaj u dvokrevetnim sobama.
- Prostoriju odgovarajućih dimenzija za učionicu s pratećom opremom (TV-prijemnik s audio i video opremom)
- Prostoriju za održavanje zabavnih i disco večeri, te priredbi i raznih natjecanja
- Sportsko – rekreativne sadržaje 
APP TURIZAM  u svakom autobusu ima stručno osposobljenog turističkog pratitelja koji će zajedno s učiteljima animirati djecu i koji je zadužen za provođenje programa u cijelosti, za  izvođenje izleta i druge operativno tehničke poslove koje zahtijeva putovanje. 
Svakodnevnu ŠKOLU PLIVANJA provodit će ŠPORTSKI ANIMATORI.

1. DAN -  večera
Polazak u jutarnjim satima ispred škole udobnim turističkim autobusom. Preporučujemo vožnju preko Zagreba, Karlovca do Gorskog kotara. ...posjet NACIONALNOM PARKU RISNJAK, razgled uz stručno vođenje te nastavak putovanja prema odredištu. Dolazak u hotel DELFIN.  Smještaj u sobe. Nakon odmora, svi zajedno odlazimo upoznati hotel i okolicu gdje ćemo provesti naredne dane. Slobodno vrijeme do večere. Učenike raspoređujemo po stolovima i toga se trebaju pridržavati kod svih idućih obroka. Upoznavanje sa osobljem,  kućnim redom i dnevnim rasporedom. Druženje, ples i zabava. Pripreme za spavanje.

2. DAN – doručak – ručak -  večera
Ustajanje u 07:00 sati – jutarnja tjelovježba, uređenje kreveta i soba, osobna higijena, oblačenje. Doručak u 08:00 sati. Nakon doručka ocjenjivanje uređenosti soba da bismo na kraju odabrali najuređeniju sobu. Vožnja do KRKA – grada, luke i ljetovalište u istoimenom zaljevu. Šetnja gradom: TROBRODNA ROMANIČKA KATEDRALA IZ 12. STOLJEĆA, BAZILIKA SVETOG KVIRINA, KANONIČKA KUĆA S GLAGOLJSKIM NATPISOM IZ 11. STOLJEĆA, UTVRDE, KULE, ZIDINE,….. Povratak u hotel, presvlačenje i odlazak na plažu. Kupanje i škola plivanja za one kojima je to potrebno. Odlazak na ručak oko 13:00.  Slobodno vrijeme do 15:00 sati za čitanje, pisanje razglednica, dnevnika, pričanje, društvene igre, odmaranje. Oko 15:00 sati odlazak na plažu ili sportske terene. Oko 18:00 sati  DNEVNIK te ispunjavanje radnih listova. Večera. Organizirana zabava s izborom miss i mistera grupe, modna revija i slično. Pripreme za spavanje, osobna higijena,  noćenje.

3. DAN – doručak – ručak – večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje i ocjenjivanje soba, osobna higijena, doručak. Naša preporuka,  odlazak na  prijepodnevni izlet u PUNAT – nekoć poznato brodogradilište drvenih brodova, a danas jednu od najbolje opremljenih turističkih marina na istočnoj obali Jadrana. Ukrcavanje na brodić za izlet na šumoviti otočić KOŠLJUN gdje ćemo pogledati:  FRANJEVAČKI SAMOSTAN, STOLJETNU GIMNAZIJU, BIBLIOTEKU, MUZEJ. Povratak na kopno te odlazak u JURANDVOR, mjesto gdje je otkrivena znamenita BAŠČANSKA PLOČA. Posjet VRBNIKU te povratak u hotel na ručak. Odmor. Odlazak na plažu. U dogovoru sa športskim animatorom, organiziranje sportskih igara. DNEVNIK – razgovor i prepričavanje svega onoga što nam se kroz dan dogodilo. Popunjavanje radnih listova. Večera. Zabava. Pripreme za počinak. Osobna higijena. Noćenje.

4. DAN – doručak – ručak – večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena. Doručak. Po želji grupe, zajednički odlazak u mjesto  ŠILO. Posjet špilji "Biserujka". Razgled i upoznavanje podzemnog svijeta krša: stalaktiti, stalagmiti, sigaste tvorevine…  Povratak u hotel na ručak. Odlazak na plažu.  Organiziranje natjecanja. Škola plivanja. DNEVNIK. Popunjavanje radnih listova. Dolazak u hotel. Večera. Velika zabava za oproštaj s dodjelama priznanja najboljima (najuređenija soba, najbolji pjevač / pjevačica, najbolji sastav na zadanu temu, najbolji crtež, najbolja sportska ekipa, najbolji plivač,……). Pripreme za počinak. Osobna higijena. Noćenje.

5. DAN – doručak – ručak
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena, doručak. Prije podne slobodno. Ručak. Oproštaj s domaćinima. Moguć odlazak u NOVI VINODOLSKI, grad koji se prvi put spominje 1288. godine kao kulturno i političko središte Vinodolske knežije u kojoj je donesen VINODOLSKI ZAKONIK pisan glagoljicom. Šetnja gradom, a potom odlazak u CRIKVENICU, turističko središte Hrvatskog primorja, morske rivijere s urbanistički povezanim mjestima Selce, Crikvenica, Dramalj... Nakon šetnje gradom posjetit ćemo «AQUARIUM» .  Nastavak putovanja kućama, gdje se dolazak očekuje u večernjim satima.

 Zrnce mudrosti

Bez alata nema ni zanata!

Cijena uključuje

- prijevoz udobnim turističkim autobusom
- 4 puna pansiona u hotelu DELFIN u trokrevetnim sobama (za učitelje dvokrevetne sobe)
- korištenje prostorija hotela Delfin
- izlet na Krk
- ulaznice za Jurandvor, Baščanska ploča
- izlet u Crikvenicu
- ulaznice za Akvarij Crikvenica
- usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja
- usluge športskog animatora
- 1 gratis mjesto za učitelja na svakih  15 učenika
- osiguranje jamčevine
- osiguranje od odgovornosti

Cijena ne uključuje

-  ulaznice za NP RISNJAK
- izlet na otok Košljun
- ulaznice za špilju Biserujku
- sve eventualne ulaznice i programe koji nisu navedeni u gornjem popisu
 

Uvjeti plaćanja

U ratama do polaska.


Osiguranje

Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00