"OČI HRVATSKOG JADRANA"

 Da bismo u 5 dana boravka u ZADRU mogli ostvariti cijeli program škole u prirodi, OMLADINSKI HOSTEL ZADAR  nam daje na raspolaganje:
- Smještaj u višekrevetnim sobama (4,6, ili 8 kreveta) na bazi 4 puna pansiona. Za učitelje smještaj u dvokrevetnim sobama. Sanitarni čvor je etažni.
- Prostoriju odgovarajućih dimenzija za učionicu s pratećom opremom (ploča, TV-prijemnik s audio i video opremom)
- Prostoriju za održavanje zabavnih i disco večeri, te priredbi i raznih natjecanja
- Sportsko – rekreativne sadržaje  - igralište za košarku, mali nogomet, rukomet, mini golf,  odbojku na pijesku, stolni tenis.
APP TURIZAM  u svakom autobusu ima stručno osposobljenog turističkog pratitelja koji će zajedno s učiteljima animirati djecu i koji je zadužen za provođenje programa u cijelosti, za  izvođenje izleta i druge operativno tehničke poslove koje zahtijeva putovanje. 
Svakodnevnu ŠKOLU PLIVANJA provodit će ŠPORTSKI ANIMATOR.

1. DAN - večera
Polazak u jutarnjim satima ispred škole turističkim autobusom. Vožnja preko Zagreba, Karlovca do ZADRA ... Odlazak u središte grada Zadra. Susret s turističkim vodičem i razgled: ANTIČKI FORUM s monumentalnom CRKVOM SVETOG DONATA i zvonikom katedrale, ŠIROKA ULICA  - glavna gradska trgovačka i socijalna arterija, srednjovjekovna crkva gradskog zaštitnika SVETOG ŠIMUNA i još mnogo znamenitosti ovog prekrasnog povjesnog grada. Dolazak u hostel u popodnevnim satima. Smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora, upoznavanje s hostelom i okolicom gdje ćemo provesti naredne dane (recepcija, restoran, zajedničke prostorije, učionica, sportski tereni, plaža, bazen….). Slobodno vrijeme do večere. Za večerom učenike raspoređujemo po stolovima čega se trebaju pridržavati kod svih idućih obroka. Upoznavanje sa osobljem,  kućnim redom i dnevnim rasporedom. Druženje, ples i zabava. Pripreme za spavanje (osobna higijena, međusobni razgovori, čitanje, pričanje). Odlazak na spavanje.

2. DAN – doručak – ručak -  večera
Ustajanje u 07:00 sati – jutarnja tjelovježba, uređenje kreveta i soba, osobna higijena, oblačenje. Doručak u 08:00 sati... ocjenjivanje uređenosti soba da bismo na kraju odabrali najuređeniju sobu. Panoramskom vožnjom, dolazak u Park prirode Vransko jezero, prirodnom fenomenom. Najvećem jezeru u Hrvatskoj uz donji tok Neretve. Povratak u hostel, presvlačenje i odlazak na plažu. Kupanje i škola plivanja za one kojima je to potrebno. Odlazak na ručak oko 13:00.  Slobodno vrijeme do 15:00 sati za čitanje, pisanje razglednica, dnevnika, pričanje, društvene igre, odmaranje. Oko 15:00 sati odlazak na plažu ili sportske terene. Pisanje i vođenje DNEVNIKA – ispunjavanje radnih listova. Večera. Organizirana zabava s izborom miss i mistera grupe, modna revija i slično. Pripreme za spavanje, osobna higijena,  noćenje.

3. DAN – doručak – ručak – večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje i ocjenjivanje soba, osobna higijena, doručak. Predlažemo izlet u  NACIONALNI PARK KRKA.  Možemo organizirati odlazak brodom na otočić VISOVAC na kojemu se nalazi PAVLINSKI SAMOSTAN koji čuva veliku zbirku knjiga, a među njima i jedan od tri sačuvana primjerka prvog izdanja EZOPOVIH BASNI. Povratak na ručak i odmor. Odlazak na plažu. Škola plivanja i sportska natjecanja u dogovoru sa športsim animatorom. DNEVNIK – razgovor o današnjem danu i ispunjavanje radnih listova.  Večera. Zabava.  Osobna higijena. Noćenje.

4. DAN – doručak – ručak – večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena.  Doručak. Sport, rekreacija, kupanje, škola plivanja. Ručak. Odmor. Sportske igre u dogovoru sa športskim animatorom. DNEVNIK. Večera. Velika zabava za oproštaj s dodjelama priznanja najboljima (najuređenija soba, najbolji pjevač / pjevačica, najbolji sastav na zadanu temu, najbolji crtež, najbolja sportska ekipa, najbolji plivač,……). Pripreme za počinak.

5. DAN – doručak - ručak
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena, doručak. Slobodno vrijeme do ručka. Pakiranje za put. Pozdravljanje s domaćinima i odlazak kući. U povratku, odlazak u grad KNIN, Hrvatski kraljevski grad koji leži nedaleko od izvora rijeke Krke. Razgled grada te posjet Kninskoj tvrđi, koja je nastala za vrijeme starohrvatske države. Nastavak putovanja kući uz usputna zaustavljanja i slušanje glazbe, pjevanje i gledanje filmova. Planirani dolazak kući u večernjim satima.

Zrnce mudrosti

Padovi su ključevi uspjeha; svaka nova pogreška nas uči nečemu.

Cijena uključuje

- prijevoz udobnim turističkim autobusom
- 4 puna pansiona u hostelu u višekrevetnim sobama (za učitelje dvokrevetne sobe)
- korištenje prostorija
- usluge turističkog vodiča u Zadru
- ulaznice za Park prirode Vransko jezero
- izlet u Knin i razgled Kninske tvrđave
- usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja
- usluge športskog animatora
- 1 gratis mjesto za učitelja na svakih  15 učenika
- osiguranje jamčevine
- osiguranje od odgovornosti

Cijena ne uključuje

- ulaznice za NP KRKA  s izletom na Visovac i vodstvom
- sve eventualne ulaznice i programe koji nisu navedeni u gornjem popisu     

Uvjeti plaćanja

U ratama do polaska. 

Osiguranje

Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00