MEĐIMURJU I ZAGORJU ...

MEĐIMURJU I ZAGORJU ...


Da bismo u 5 dana boravka u ČAKOVCU,  mogli ostvariti cijeli program škole u prirodi, Hotel PARK nam daje na raspolaganje:
- Smještaj u višekrevetnim  sobama  u hotelu na bazi pansiona.
- Prostoriju odgovarajućih dimenzija za učionicu s pratećom opremom (TV-prijemnik s audio i video opremom)
- Prostoriju za održavanje zabavnih i disco večeri, te priredbi i raznih natjecanja
- Sportsko – rekreativne sadržaje 
APP TURIZAM  u svakom autobusu ima stručno osposobljenog turističkog pratitelja koji će zajedno s učiteljima animirati djecu i koji je zadužen za provođenje programa u cijelosti, za  izvođenje izleta i druge operativno tehničke poslove koje zahtijeva putovanje
1. DAN - večera

U jutarnjim satima ispred škole započinje naše putovanje, turističkim autobusom. Vožnja preko ZAGREBA gdje možemo obići zoološki vrt, najveći i najljepši perivoj jugoistočne Europe, kojeg osim mnoštva životinja krasi stara hrastova šuma, sunčane livade i romantična jezera; do ČAKOVCA, najvećeg i turistički najposjećenijeg grada u Međimurju. Šetnja i razgled grada u pratnji stručnog turističkog vodiča,  te posjet srednjovjekovnom gradu na čijem mjestu stoji velika tvrđava opasana opkopima i zidinama koje je podignuo Nikola Zrinski u 17. stoljeću. Unutar zidina nalazi se tzv. STARI DVOR ZRINSKIH, koji se sastoji od niza jednokatnih zgrada, a nasuprot njima je tzv. NOVI DVOR - reprezentativna barokna dvokatna palača. Odlazak prema hotelu Park. Smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora, upoznavanje hotela i okolice. Slobodno vrijeme do večere. Za večerom učenike raspoređujemo po stolovima čega se trebaju pridržavati kod svih idućih obroka. Upoznavanje sa osobljem,  kućnim redom i dnevnim rasporedom. Zabava, ples, druženje... Pripreme za spavanje.

2. DAN – doručak – ručak u restoranu Coning – večera 
Ustajanje u 07:00 sati – jutarnja tjelovježba, uređenje kreveta i soba, osobna higijena, oblačenje. Doručak u 08:00 sati. Nakon doručka ocjenjivanje uređenosti soba. Odlazak u TRAKOŠĆAN - obrambene utvrde iz 14. stoljeća. Obilazak romaničke utvrde, muzeja obitelji Drašković u kojem se nalazi muzejski postav: zbirka oružja, knjižnica, saloni s očuvanim originalnim namještajem i umjetninama. U podnožju dvorca smješten je raskošni perivoj gdje je uređena park šuma s rijetkim drvećem i umjetnim jezerom koje je nastalo sredinom 19. stoljeća koje je tijekom ljeta dovoljno toplo za kupanje, a zimi se zamrzava te je moguće klizanje. Organiziran ručak u restoran Coning. Slobodno vrijeme za igru i razonodu u podnožju dvorca Trakošćan. Povratak u hotel. Oko 18:00 sati DNEVNIK – ispunjavanje radnih listova. Večera. Organizirana zabava s izborom miss i mistera grupe, modna revija i slično. Pripreme za spavanje, osobna higijena, noćenje.

3. DAN – doručak – ručak u Mc Donald's –u  – večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje i ocjenjivanje soba, osobna higijena, doručak. Možemo organizirati prijepodnevni izlet do VARAŽDINA, impresivnog grada baroka poznatog po povijesno-kulturnim građevinama, raskošnim crkvama i gradskim palačama. Razgled i šetnja gradom u pratnji stručnog turističkog vodiča: SREDNJOVJEKOVNA UTVRDA, GRADSKA VIJEĆNICA IZ 16. stoljeća, KAPUCINSKI I FRANJEVAČKI SAMOSTAN, VARAŽDINSKO GROBLJE, koje je zaštićeno kao hortikulturni spomeni,… po želji grupe možemo organizirati ručak u restoranu Mc Donald's. Nakon ručka, moguće je posjetiti Arboretum Opeka, perivoj nasada raznovrsnog domaćeg i stranog drveća i grmlja. U Arboretum Opeka nalazi se OpekaDvorac u baroknom stilu.  Odlazak prema hotelu. DNEVNIK – razgovor o onome što smo zapamtili, s čime smo se upoznali, susreli... Popunjavanje radnih listova. Večera. Zabava. Osobna higijena. Noćenje.

4. DAN – doručak – ručak u toplicama sv.Martin – večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena. Doručak. Odlazak u toplice sveti Martin na Muri. Cjelodnevna zabava i uživanje na bazenima poznatog kupališta. Škola plivanja. Organiziranje natjecanja. Dolazak u hotel. DNEVNIK. Popunjavanje radnih listova. Večera. Velika zabava za oproštaj s dodjelama priznanja najboljima (najuređenija soba, najbolji pjevač / pjevačica, najbolji sastav na zadanu temu, najbolji crtež, najbolja sportska ekipa, najbolji plivač,……). Pripreme za počinak i spavanje.

5. DAN – doručak – ručak
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena, doručak. Prije podne slobodno. Ručak.Pozdravljanje s domaćina i odlazak … prema KRAPINI gdje možemo prema želji grupe, posjetiti jedno od najbogatijih paleoantropoloških nalazišta na svijetu, HUŠNJAKOVOJ SPILJI u kojoj su postavljene rekonstrukcije praljudi i ondašnjih životinja u naravnoj veličini. U arheološkom nalazištu pračovjeka, špilji, nađeno je oko 900 ljudskih kostiju, neandertalaca, te brojni fosilni ostaci špiljskog medvjeda, vuka, losa, jelena, nosoroga, divljeg goveda i mnogih drugih životinja. Razgled MUZEJA EVOLUCIJE sa stalnim postavom o evoluciji čovjeka: nađeni predmeti koje je izradila ljudska ruka strugala, šiljci, koštana sjekira... Nakon obilaska, nastavak putovanja prema kućama. Dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima.Zrnce mudrosti

 
Nije važno gdje ste, već s kim ste.
Cijena uključuje

 - prijevoz udobnim turističkim autobusom
- 1 puni i 3 polupansiona u hotelu Parku višekrevetnim sobama (za učitelje dvokrevetne sobe)
- korištenje prostorija hotela
- izlet u Čakovec, usluge stručnog turističkog vodiča
- ulaznice za Dvorac Trakošćan sa stručnim vodstvom
- ručak u restoranu Coning
- cjelodnevni boravak u toplicama sv.Martin na Muri s ručkom
- usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja
- usluge športskog animatora
- gratis mjesta za učitelje
- osiguranje od odgovornosti
- osiguranje jamčevine

Cijena ne uključuje

- izlet u Zagreb, ulaznice za Zoološki vrt Zagreb
- ulaznice za Muzej Međimurja
- ručak u restoranu Mc Donald's Varaždin
- izlet u Krapinu, ulaznice za Hušnjakovu špilju i Muzej evolucije
- sve eventualne ulaznice i programe koje nisu navedeni u gornjem popisu

Uvjeti plaćanja

U ratama do polaska.

Osiguranje 


Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00