JADRANSKA PROMENADA

JADRANSKA PROMENADA

 Da bismo u 5 dana boravka u UVALI SCOTT mogli ostvariti cijeli program škole u prirodi, HOTELSKO NASELJE UVALA SCOTT  nam daje na raspolaganje:
- Smještaj u trokrevetnim sobama  u hotelu na bazi 4 puna pansiona. Za učitelje smještaj u dvokrevetnim sobama.
- Prostoriju odgovarajućih dimenzija za učionicu s pratećom opremom (TV-prijemnik s audio i video opremom)
- Prostoriju za održavanje zabavnih i disco večeri, te priredbi i raznih natjecanja
- Sportsko – rekreativne sadržaje 
APP TURIZAM  u svakom autobusu ima stručno osposobljenog turističkog pratitelja koji će zajedno s učiteljima animirati djecu i koji je zadužen za provođenje programa u cijelosti, za  izvođenje izleta i druge operativno tehničke poslove koje zahtijeva putovanje. 
Svakodnevnu ŠKOLU PLIVANJA provodit će ŠPORTSKI ANIMATORI.


1. DAN -  večera
Polazak u jutarnjim satima ispred škole turističkim autobusom Autoprometnog poduzeća d.d. Požega. Preporučujemo vožnju preko Zagreba, Karlovac, Slunja do  do PLITIVČKIH JEZERA, najpoznatijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj. Plitvička jezera se ubrajaju među najljepše prirodne znamenitosti Europe, a sastoje se od 16  međusobno povezanih jezera između Male Kapele i Plješivice u Lici. Po dolasku na Plitvička jezera šetnja nacionalnim parkom, vožnja elektročamcem i elektrovlakom. Nastavljamo putovanje prema hotelskom naselju UVALA SCOTT. Smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora svi zajedno odlazimo upoznati hotel, okolicu gdje ćemo boraviti u narednih 5 dana. Slobodno vrijeme do večere. Učenike raspoređujemo po stolovima čega se trebaju pridržavati kod svih idućih obroka. Upoznavanje sa osobljem,  kućnim redom i dnevnim rasporedom. Zabava prije spavanja. Pripreme za spavanje (osobna higijena, međusobni razgovori, čitanje, pričanje).

2. DAN – doručak – ručak -  večera
Ustajanje u 07:00 sati – jutarnja tjelovježba, uređenje kreveta i soba, osobna higijena, oblačenje. Doručak u 08:00 sati. Nakon doručka ocjenjivanje uređenosti soba da bismo na kraju odabrali najuređeniju sobu. Odlazak u RIJEKU – šetnja gradom i posjet marijanskom svetištu na Trsatu. Povratak u hotel, presvlačenje i odlazak na plažu. Kupanje i škola plivanja za one kojima je to potrebno. Ručak oko 13:00 sati.  Slobodno vrijeme do 15:00 sati za čitanje, pisanje razglednica, dnevnika, pričanje, društvene igre, odmaranje. Oko 15:00 sati odlazak na plažu ili sportske terene. Škola plivanja. Prije večere,  DNEVNIK – razgovor o onome što smo danas vidjeli, čuli, učinili, namirisali, iskusili, doživjeli, naučili, zapamtili – ispunjavanje radnih listova. Večera. Organizirana zabava s izborom miss i mistera grupe, modna revija i slično. Pripreme za spavanje, noćenje.

3. DAN – doručak – ručak – večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje i ocjenjivanje soba, osobna higijena, doručak. Preporučujemo odlazak na  prijepodnevni izlet na otok KRK. Posjet gradu Krku te odlazak u  PUNAT – nekoć poznato brodogradilište drvenih brodova, a danas jednu od najbolje opremljenih turističkih marina na istočnoj obali Jadrana. Ukrcavanje na brodić za izlet na šumoviti otočić KOŠLJUN gdje ćemo pogledati:  FRANJEVAČKI SAMOSTAN, STOLJETNU GIMNAZIJU, BIBLIOTEKU, MUZEJ. Povratak u hotel na ručak. Nakon ručka odmor i odlazak na plažu. Organiziranje natjecanja u sportu. DNEVNIK – razgovor o onome što smo danas vidjeli, čuli, učinili, zapamtili. Popunjavanje radnih listova. Večera. Zabava. Pripreme za počinak. Osobna higijena. Noćenje.

4. DAN – doručak – ručak – večera
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena. Doručak. Ukoliko grupa želi, odlazak u CRIKVENICU - turističko središte Hrvatskog primorja. Nakon šetnje gradom preporučujemo posjet akvariju u kojemu se nalaze 24 bazena koja svojim izgledom podsjećaju na prirodna staništa. U njima obitava preko stotinu vrsta riba Jadrana i pedesetak vrsta tropskih morskih riba. Povratak u hotel na ručak. Odmor. Zajednički odlazak na plažu. Škola plivanja za neplivače. DNEVNIK – razgovor o onome što smo danas vidjeli, čuli, učinili, s čime se susreli... Popunjavanje radnih listova. Dolazak u hotel. Večera. Velika zabava za oproštaj s dodjelama diploma i titula najboljima (najuređenija soba, najbolji pjevač / pjevačica, najbolji sastav na zadanu temu, najbolji crtež, najbolja sportska ekipa, najbolji plivač,……). Pripreme za počinak. Osobna higijena. Noćenje.

5. DAN – doručak – ručak
Ustajanje, tjelovježba, uređivanje soba, osobna higijena, doručak. Prije podne slobodno. Ručak. Pozdravljanje domaćina i odlazak...  prema OPATIJI, elegantnoj turističkoj destinaciji s najdužom turističkom tradicijom, okruženom predivnim prakovima i vrtovima. Šetnja i razgled Opatije u pratnji stručnog turističkog pratitelja... te nastavak putovanja prema kući. Povratak se očekuje u večernjim satima.

Cijena uključuje

- prijevoz udobnim turističkim autobusom
- 4 puna pansiona u Hotelskom naselju Uvala Scott u trokrevetnim sobama (za učitelje dvokrevetne sobe)
- korištenje prostorija hotelskog naselja
- ulaznice za NP PLITVIČKA JEZERA
- izlet u RIjeku, šetnja gradom i odlazak na Trsat
- izlet u Opatiju, šetnja gradom
- usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja
- usluge športskog animatora
- 1 gratis mjesto za učitelja na svakih  15 učenika
- osiguranje jamčevine
- osiguranje od odgovornosti

Cijena ne uključuje

- izlet na otok Košljun, vožnja brodićem i posjet Franjevačkom samostanu
- ulaznice za Akvarij u Crikvenici
- sve eventualne ulaznice i programe  koji nisu navedeni  u programu

Uvjeti plaćanja

U ratama do polaska.

Zrnce mudrosti

Blago onome ko prijatelje ima, teško onome ko ih treba.

Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00