Klasična Grčka i Krf

Klasična Grčka i Krf

1. dan HRVATSKA – VENECIJA
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu te vožnja autobusom u pravcu Italije. Dolazak u Veneciju i ukrcaj na brod, te polazak iz luke u popodnevnim satima u pravcu Grčke. Smještaj na brodu u četverokrevetnim kabinama. Noćenje. 

2. dan PLOVIDBA JADRANSKIM MOREM
Doručak. Cjelodnevna plovidba Jadranskim morem. Tijekom plovidbe mogu se koristiti različiti brodski sadržaji(trgovine, restorani, barovi, diskoteka...). Večera. Noćenje. 

3. dan PATRAS – KORINTSKI KANAL – EPIDAUR – MIKENA- ATENA
Pristajanje u Patrasu u jutarnjim satima i vožnja prema Peloponezu. Razgled KORINTSKOG KANALA. Nakon razgleda nastavljamo vožnju do EPIDAURUSA - bisera antičke kulture gdje ćemo razgledati čuveni amfiteatar s jedinstvenom akustikom na svijetu. Odlazak prema Mikeni te obilazak MIKENSKE AKROPOLE i RIZNICE ATREJACA. Nakon obilaska nastavak putovanja u pravcu Atene.  Smještaj u hotel. Nakon večere slobodno vrijeme. Noćenje. 

4. dan ATENA
Nakon doručka razgled glavnog grčkog grada : TRGOVI SINTAGMA I OMONIA – PARALAMENT – ANTIČKI STADION – AKROPOLA – AGORA – HADRIJANOVA VRATA. Slijedi razgled starih kvartova Plake i Monastirakia. Fakultativno odlazak na tradicionalnu večeru na Plaki. Večera, noćenje. 

5. dan ATENA - SOUNION
Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe. U poslijepodnevnim satima odlazak na poludnevni izlet do rta SOUNION – najjužnije točke kontinentalne Grčke. Tamo ćemo razgledati ostatke POSEJDONOVOG HRAMA, a ostatak vremena moguće je provesti na kupanju na jednoj od lijepih plaža. Povratak u hotel. Večera, noćenje. 

6. dan ATENA – DELFI - KRF
Nakon doručka vožnja kroz živopisne planinske predjele i slikovita pastirska sela do DELFA, jednog od najpoznatijih antičkih arheoloških nalazišta, mjesta slavnog po proročici Pitiji. Razgled APOLONOVOG SVETIŠTA. Nakon razgleda nastavak vožnje prema Igoumenitsi. Po dolasku ukrcaj na brod za Krf. Nakon dvosatne vožnje dolazimo na Krf. Smještaj u hotel, večera, noćenje. 

7. dan KRF
Nakon doručka razgled otoka. Obilazak PALAČE ACHILLION iz XIX st., odlazak na Kanoni odakle se pruža pogled na otoke Vlacherna i Pontikonissi. Vožnja do Paleokastritse i posjet bizantskom samostanu. Posjet ribarskom selu Kassiopi, nekadašnjem ribarskom naselju. Vožnja do hotela sa kraćim razgledima prekrasnih uvala Koulura i Kalami. Večera, slobodno vrijeme, noćenje. 

8. dan KRF – PLOVIDBA JADRANSKIM MOREM
Nakon ranog doručka krećemo prema luci. Smještaj na brod u četverokrevetne kabine. Fakultativno ručak i večera. Noćenje. 

9. dan VENECIJA – HRVATSKA
Dolazak u jutarnjim satima Veneciju i vožnja prema Hrvatskoj.

Cijena uključuje

- prijevoz turističkim autobusom
- prijevoz brodom na relaciji Venecija - Patras i Krf - Venecija sa smještajem u četverokrevetnim kabinama
- 1 polupansion na brodu
- 3 polupansiona u hotelu u Ateni
- 2 polupansiona u hotelu u Krfu
- razglede prema programu
- ulaznice za muzeje i arheološke lokalitete navedene u programu
- usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja
- jamčevinu za turistički paket aranžman
- osiguranje od odgovornosti
- troškove organizacije putovanja


Cijena ne uključuje

- ulaznice za muzeje, kulturno - povijesne spomenike, te ostale fakultativne sadržaje 

Doplata

- večera ili ručak tijekom plovidbe
- večera uz folklorni program na Plaki

Uvjeti plaćanja

U ratama do polaska sukladno Ugovoru o organiziranju putovanja.

Osiguranje

OSIGURANJE JAMČEVINE
APP TURIZAM ima osiguranu jamčevinu za svaki turistički paket aranžman radi naknade štete putniku:
– plaćene cijene putovanja, ako zbog platne nemogućnosti ili stečaja turističke agencije izostanu usluge putovanja i
– troškova, koji su nastali zbog platne nemogućnosti ili stečaja putničke agencije za povratak putnika u mjesto polaska.

OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI
APP TURIZAM ima s osiguravateljem sklopljen ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket-aranžman.

PAKET PUTNOG OSIGURANJA
APP TURIZAM svojim putnicima preporučuje doplatu za Paket putnog osiguranja koji se sastoji od dragovoljnog zdravstvenog osiguranja tijekom boravka putnika u inozemstvu, osiguranja prtljage, osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i osiguranja od otkaza putovanja.


Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00