Dvorci Bavarske

Dvorci Bavarske

1. dan HRVATSKA – AUSTRIJA – NJEMAČKA
Polazak u večernjim satima s dogovorenog mjesta. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Austriju.

2. dan SALZBURG – CHIEMSEE – MÜNCHEN
Dolazak u Salzburg u jutarnjim satima. Razgled Mozartovog grada i obilazak poznatih znamenitosti: KATEDRALA – FRANJEVAČKA CRKVA – MOZARTOVA RODNA KUĆA – FESTIVALSKA PALAČA – SVEUČILIŠNA CRKVA… Nastavak putovanja do jezera Chiemsee, bavarskog mora. Vožnja brodićem do otoka Herreninsel i obilazak "bavarskog Versaillesa", kraljevskog dvorca HERRENCHIEMSEE. U sklopu dvorca se nalazi i muzej o životu Ludwiga II, kao i nekadašnji augustinski samostan. Nakon razgleda polazak prema Münchenu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.  

3. dan MÜNCHEN
Nakon doručka fakultativno posjet DVORCU NYMPHENBURG, ljetnoj rezidenciji münchenskog dvora sa impozantnim parkom koji se prostire na 800.000 m². Dvorac je izgrađen u baroknom stilu sa bogato ukrašenim prostorijama u rokoko stilu, a nekadašnje štale su danas najpoznatiji muzej kraljevskih kočija. Razgled Münchena: KÖNIGSPLATZ – HOFGARTEN – MAXIMILIANEUM – MARIENPLATZ – GRADSKA VIJEĆNICA – RESIDENZ – KATEDRALA FRAUENKIRCHE… Povratak u hotel. Prema želji grupe odlazak na večeru u pivnici. Noćenje.

4. dan SCHWANGAU
Doručak. Cjelodnevni izlet u najljepše bavarske dvorce. Usputno zaustavljanje i razgled župne crkve WIESKIRCHE, čudesne rokoko arhitekture. Posjet NEUSCHWANSTEINU, svjetski poznatoj znamenitosti – "dvorcu iz bajke" Ludwiga II. Dvorac se nalazi u bajkovitom okruženju njemačkih Alpi, sa zanimljivim i neobičnim unutarnjim prostorijama poput sale pjevača, prijestolne dvorane, spavaće sobe Ludwiga II,… Odlazak do DVORCA HOHENSCHWANGAU u blizini kristalno čistog Alpsee jezera. Slobodno vrijeme. Poslijepodne obilazak DVORCA LINDERHOF, najdražeg dvorca kralja Ludwiga II, sagrađenog nakon posjeta Versaillesu. Čudesni svijet Linderhofa uključuje dvoranu ogledala, maurske paviljone, terase i vodopade u jednom od najpoznatijih vrtova 19. stoljeća, Venerinu špilju i fontane. Ukoliko nam vrijeme bude dozvoljavalo, u povratku je moguć obilazak benediktinske opatije s veličanstvenom baroknom crkvom u Ettalu. Planirani dolazak kućama u jutarnjim satima.  Cijena uključuje

- prijevoz turističkim autobusom
- 2 polupansiona u hotelu u Münchenu
-
razglede prema programu
-
usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja
-
jamčevinu za turistički paket aranžman
- osiguranje od odgovornosti
-
troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje

- ulaznice za muzeje, kulturno – povijesne spomenike, te ostale fakultativne sadržaje

Doplata

- ulaznica za dvorac Herrenchiemsee (ulaznica i vožnja brodom)
- ulaznica za dvorac Nymphenburg
- ulaznica za dvorac Neuschwanstein
- ulaznica za dvorac Hohenschwangau
- ulaznica za dvorac Linderhof

Uvjeti plaćanja

U ratama do polaska sukladno Ugovoru o organiziranju putovanja.

Osiguranje

OSIGURANJE JAMČEVINE
APP TURIZAM ima osiguranu jamčevinu za svaki turistički paket aranžman radi naknade štete putniku:
– plaćene cijene putovanja, ako zbog platne nemogućnosti ili stečaja turističke agencije izostanu usluge putovanja i
– troškova, koji su nastali zbog platne nemogućnosti ili stečaja putničke agencije za povratak putnika u mjesto polaska.

OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI
APP TURIZAM ima s osiguravateljem sklopljen ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket-aranžman.

PAKET PUTNOG OSIGURANJA
APP TURIZAM svojim putnicima preporučuje doplatu za Paket putnog osiguranja koji se sastoji od dragovoljnog zdravstvenog osiguranja tijekom boravka putnika u inozemstvu, osiguranja prtljage, osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i osiguranja od otkaza putovanja.

 
Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00