ADVENT U PEČUHU iz Slavonskog Broda, Đakova i Osijeka

ADVENT U PEČUHU iz Slavonskog Broda, Đakova i Osijeka
Polazak autobusom iz Slavonskog Broda, Đakova i Osijeka!
Polasci: 02.12.        09.12.       16.12.


Polazak iz Slavonskog Broda u 06:30 h, Đakova 07:15 h i Osijeka u 8:00 sati (svi polasci s Autobusnog kolodvora). Ugodna vožnja do PEČUHA.  Slijedi razgled grada u pratnji vodiča. Pečuh kao drugi po veličini grad u Mađarskoj, gospodarski je i kulturni centar južne regije a ujedno  i sveučilišni grad koji nosi u sebi vrednote prošlosti i sadašnjosti. Pečuh se često spominje kao 2000 godina star grad, no on se zapravo razvio mnogo ranije jer su se prvi ljudi naselili mnogo tisuća godina prije. U centru grada, iz srednjovjekovnih zgrada i ulica zrači burna povijest. Spomenici iz staroga vijeka krase mnogobrojne ulice grada.. Vidjet ćemo  jednu od najznačajnijih građevina  džamiju Gazi Kasim paše na Sečenjijevom trgu; najveću i najdužu povijesnu zidinu u Mađarskoj; Katedralu u kojoj je najpoznatiji od svih biskupa bio biskup Janus Pannonius. Iza tog imena krije se Ivan Česmički, pjesnik znan diljem Europe u tom periodu, kojemu je u biskupskom dvoru podignuta bista odmah ispred kule Barbakan; prošetat ćemo do Narodnog kazališta, i po želji otići do muzeja Zsolnay – ili kupiti nešto od njihove keramike u trgovini. Nakon razgleda vrijeme slobodno vrijeme za ručak i posjet Božićnom sajmu. Polazak iz Pečuha u  18:00 sati, a očekivani dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana na bazi 40 putnika: 150 kn - Slav. Brod  i  85 kn - Đakovo i osijek

Cijena aranžmana uključuje:
- prijevoz visoko-turističkim autobusom prema programu
- razgled Pečuha u pratnji vodiča
- usluge i troškove stručnog vodiča - turističkog pratitelja tijekom putovanja
- osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i pripreme putovanja

KALKULACIJA CIJENA: Program je rađen na bazi min. 40 plaćenih mjesta. Sve cijene su navedene u kunama i preračunate su prema važećem tečaju na dan 18.09.2017. Ukoliko bi u međuvremenu došlo do odstupanja tečaja većeg od 3%, promjene cijene od strane organizatora smještaja i drugih usluga (brodar, hotel…), APP TURIZAM sukladno 900. članu Zakona o obveznim odnosima pridržava pravo promjene cijene. U tom će slučaju doći do preračuna prema novom tečaju samo neuplaćenog dijela aranžmana.
OTPLATA ARANŽMANA:  Pri sklapanju ugovora  putnik plaća cjelokupni iznos aranžmana.. Mogućnost plaćanja: gotovina, netbanking, virman.
PUTNO OSIGURANJE:  Od 1. srpnja 2013. godine svi građani RH, koji imaju uredan status u obveznom zdravstvenom osiguranju u HZZO, ostvaruju pravo na Europsku karticu zdravstvenog osiguranja, dokument uz pomoć kojeg će u svim zemljama članicama Europske unije moći koristiti neodgodivu zdravstvenu zaštitu kod ugovornih liječnika, a na teret HZZO-a. Europska kartica zdravstvenog osiguranja je za sve osiguranike besplatna. Europsku karticu zdravstvenog osiguranja ishodi svaki osiguranik/putnik individualno u područnom uredu HZZO-a ili unošenjem podataka o OIB-u ili MBO-u na web stranici HZZO-a, www.hzzo.hr, na kojoj će odmah biti poslana obavijest o mjestu i vremenu podizanja kartice. Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja (UZ doplatu). Moguće ga je zaključiti u agenciji isključivo prilikom sklapanja ugovora o putovanju i pri uplati prvog obroka/akontacije. Ostali uvjeti osiguranja definirani su policom osigur. društva.
OSTALI UVJETI: OPĆI UVJETI PUTOVANJA su sastavni dio ovog programa i možete ih dobiti u našoj agenciji. Osigurana jamčevina i polica odgovornosti kod našeg partnera Croatia osiguranje d.d. Za putovanje je potrebno min. 40 putnika.
 

Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00